E-mailt küldök Visszahívást kérek
     
Adósoknak

Ha háztartási költségvetésének áttekintése alapján se tudja a teljes részletet kifizetni, fontos, hogy fizessen annyit, amennyit tud. Ezzel bizonyítja, hogy nehéz körülményei mellett is együttműködik, amely fontos szempont az áthidaló megoldásokról történő egyezség során.
Adóssága ez által lassabban nő, amely szintén növeli az áthidaló megállapodás valószínűségét. Ha nincs e megállapodás megkötésére esélye, fontos, hogy vagyontárgyait (lakás, ingóságok) a lehető legkisebb összegű tartozás terhelje. Az együttműködése esetén számíthat a hitelező hasonló magatartására, és arra, hogy közösen találják meg a legmegfelelőbb megoldást.
  • Bármilyen kérdése van, bátran kérdezzen, és keresse hitelezőjét!
  • Készítsen költségvetést! Levezetve a bevételeit és a kiadásait, kis változtatásokkal is pénzt takaríthat meg!
  • Helyezze fontossági sorrendbe a kiadásokat, behajtásra kiadott tartozásával már nem ér rá késlekedni!
  • Munkahelye elvesztése, vagy tartós anyagi problémák esetén tájékozódjon a rendelkezésre álló állami és önkormányzati szociális programokról, kérjen segítséget ismerősöktől, rokonoktól!
Fontos tudni, hogy a követeléskezelő nem hozhat döntést az Ön fizetési lehetőségeinek függvényében a fizetéskönnyítő megoldásokra vonatkozóan. Egy esetleges ilyen jellegű megállapodást a hitelező engedélyezhet – üzletpolitikája és belső szabályzata alapján.


További tájékoztatást kaphat a következő oldalakon:

http://felugyelet.mnb.hu/data/cms2319576/PSZAF_Hasznos_tudnivalok_99x210mm_net.pdf

http://felugyelet.mnb.hu/fogyasztoknak/fizetesi_nehezsegek
Felszólító levelet kapott tőlünk?
Amennyiben szolgáltatója Ön felé jogszerű követelést támaszt, az Ön érdeke is azt minél hamarabb rendezni.
Ügykezelőink célja, hogy Ön a tartozását a lehető legjobb feltételek mellett rendezhesse.

 
Kik vagyunk,
mivel foglalkozunk?
A B2 Consequence Kft. hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő követeléskezelő vállalata. Célunk a késedelembe esett számlák rendezése, oly módon, hogy Megbízóink és Ügyfeleik jó viszonya megmaradjon.
Ügyfelei késve
fizetnek Önnek?
A B2 Consequence Kft. segít a követelések hatékony behajtásában, miközben humánus irányelveinek köszönhetően meglévő partnerkapcsolatai nem sérülnek.
KAPCSOLAT

B2 Consequence Kft.
1253 Budapest, Pf.: 94.
Tel: +36 (1) 5100 900
Fax: +36 (1) 5100 901
E-mail: behajtas@consequence.hu

 
Amennyiben a számsor nem olvasható, kattintson rá az újrarendezéshez.
^
TÉRKÉP

Országos Hátralékkezelési Központ
1013 Budapest, Pauler utca 11.

Ügyfélszolgálat:
Hétfő-Péntek: 
8:00-19:00
 
Consequence Europe Magyarország Kft.
CÍMKÉK

kiszervezés beszedés elmaradás felelősség hátralék kezes kötelezett late nemzetközi perképviselet skip tracing érvényesítés ügyféllátogató adóstárs b2c early eljárás eur felkeresés felkeresői felszámolás fizetési hálózat iroda jogi költségátalány meghagyás puha sikerdíj soft személyes végrehajtás ügyvédi contact 301/a b2b díjhátralék díjtartozás hitel kamat késedelmi outsourcing ptk pénz számlatartozás tartozás consequence call cashflow debt fmh kintlévőség követelés követeléskezelés számla adósság center behajtás collection
Tartalom betöltése...