E-mailt küldök Visszahívást kérek
     
Szolgáltatások

Early Collection
 

Az Early Collection szolgáltatás kiaknázása nagymértékben csökkentheti a követeléskezelésre kiadandó ügyek számát. Ezen szolgáltatásunk a számla kiállításától kezdve nyomon követi az ügyfelek számlatartozásait, és azok kiegyenlítését, és különböző csatornákon keresztül – de a Megbízó nevében kommunikálva – ösztönzi fizetésre az ügyfeleket.
 
Még a számla fizetési határideje előtt számlaértesítő küldésével hívjuk fel az ügyfél figyelmét közelgő fizetési határidejére; amennyiben a számla kiegyenlítése nem történik meg határidőre, úgy egyenlegközlőt küldünk, melyben értesítjük az ügyfelet a fizetési határidő lejártáról; ezután telefonos fizetési emlékeztető által hívjuk fel az adós figyelmét fizetési kötelezettségére; majd fizetési felszólítás küldése történik először normál postai küldeményben, melyben szerepel a nyitott és lejárt egyenleg; később e-mailen keresztüli fizetési felszólítást küldünk, melyben már fizetési késedelem plusz költségeire (úgy, mint késedelmi kamat, behajtási költségátalány) is felhívjuk figyelmét; ezután pedig tértivevényes postai küldeményben történik a fizetési felszólítás kézbesítése, mely a követelések 60 nap utáni követeléskezelő cég számára történő átadásáról, és ennek járulékos költségeiről, és annak adósra terhelhetőségéről tájékoztat; ez a tájékoztatás telefonos fizetési felszólítás által is megtörténik; és amennyiben még ezen fázisban sem történik meg a számla kiegyenlítése, úgy értesítést küldünk a tartozás követeléskezelő cég számára történő átadásáról.
 
A szolgáltatás által a késve fizetések száma csökken, illetve a fizetési késedelmes napok száma átlagosan kevesebb lesz – ezáltal az Early Collection egy kitűnő szűrőként működik, és minimalizálja azon ügyek számát, mely követeléskezelés során kerülne érvényesülésre.
 
 
Részletes ajánlat kidolgozásához, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a salesteam@consequence.hu e-mail címen!
Felszólító levelet kapott tőlünk?
Amennyiben szolgáltatója Ön felé jogszerű követelést támaszt, az Ön érdeke is azt minél hamarabb rendezni.
Ügykezelőink célja, hogy Ön a tartozását a lehető legjobb feltételek mellett rendezhesse.

 
Kik vagyunk,
mivel foglalkozunk?
A B2 Consequence Kft. hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő követeléskezelő vállalata. Célunk a késedelembe esett számlák rendezése, oly módon, hogy Megbízóink és Ügyfeleik jó viszonya megmaradjon.
Ügyfelei késve
fizetnek Önnek?
A B2 Consequence Kft. segít a követelések hatékony behajtásában, miközben humánus irányelveinek köszönhetően meglévő partnerkapcsolatai nem sérülnek.
KAPCSOLAT

B2 Consequence Kft.
1253 Budapest, Pf.: 94.
Tel: +36 (1) 5100 900
Fax: +36 (1) 5100 901
E-mail: behajtas@consequence.hu

 
Amennyiben a számsor nem olvasható, kattintson rá az újrarendezéshez.
^
TÉRKÉP

Országos Hátralékkezelési Központ
1013 Budapest, Pauler utca 11.

Ügyfélszolgálat:
Hétfő-Péntek: 
8:00-19:00
 
Consequence Europe Magyarország Kft.
CÍMKÉK

kiszervezés beszedés elmaradás felelősség hátralék kezes kötelezett late nemzetközi perképviselet skip tracing érvényesítés ügyféllátogató adóstárs b2c early eljárás eur felkeresés felkeresői felszámolás fizetési hálózat iroda jogi költségátalány meghagyás puha sikerdíj soft személyes végrehajtás ügyvédi contact 301/a b2b díjhátralék díjtartozás hitel kamat késedelmi outsourcing ptk pénz számlatartozás tartozás consequence call cashflow debt fmh kintlévőség követelés követeléskezelés számla adósság center behajtás collection
Tartalom betöltése...