E-mailt küldök Visszahívást kérek
     
Szolgáltatások

Export Collection


A nemzetközi kezelés során az adós székhelyének országában található partner irodánkon keresztül hajtjuk be a kintlévőséget. Cégünk partnereinek biztosítja az Európai Uniós tagállamokban működő vállalkozásokkal szembeni fizetési meghagyások kibocsátásához tartozó teljeskörű ügyintézést is.
 
A külföldi székhellyel, telephellyel, lakhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező adósok esetében, a 150.000 Ft-nak megfelelő összeget meghaladó értékű követelést kiterjedt nemzetközi kapcsolataink segítségével, hatékonyan tudjuk behajtani. Az ügyátadást követően több lokális követeléskezelő cég közül választjuk ki az aktuális követelés behajtására legalkalmasabbnak tartott partnerirodát.
 
A külföldi partner irodáink a Consequence Europe filozófiájával megegyező munkafolyamatokkal folytatják le a behajtási eljárást. A folyamat a mi koordinációnkkal történik, így megbízóink több országban, több nyelven, párhuzamosan zajló ügykezelés esetén is élvezhetik az egykapus ügyintézés előnyeit.
 
A „Consequence Europe Export Collection Services®” nagy előnye, hogy egy – a helyi jogszabályokat jól ismerő, és alkalmazó – lokális partner eredményesebben képes eljárni egy külföldi követelést illetően, mint a Megbízó, vagy akár mi. Viszont egy helyi követeléskezelő cég megbízásával azonos eszköztár áll rendelkezésre a behajtáshoz, mint egy normál ügy esetében.
 
A szolgáltatás igénybevételével kiküszöböljük a geolokációs korlátokból fakadó nehézségeket és relatív kiszolgáltatottságot, így az eredményes behajtási eljárás lefolytatása, illetve a követelés gyors és szakszerű érvényesítése szempontjából az adós helyi beszállítói többé nem élveznek ügyfeleinkkel szemben pszichés előnyt.


Részletes ajánlat kidolgozásához, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a salesteam@consequence.hu e-mail címen!
Felszólító levelet kapott tőlünk?
Amennyiben szolgáltatója Ön felé jogszerű követelést támaszt, az Ön érdeke is azt minél hamarabb rendezni.
Ügykezelőink célja, hogy Ön a tartozását a lehető legjobb feltételek mellett rendezhesse.

 
Kik vagyunk,
mivel foglalkozunk?
A B2 Consequence Kft. hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő követeléskezelő vállalata. Célunk a késedelembe esett számlák rendezése, oly módon, hogy Megbízóink és Ügyfeleik jó viszonya megmaradjon.
Ügyfelei késve
fizetnek Önnek?
A B2 Consequence Kft. segít a követelések hatékony behajtásában, miközben humánus irányelveinek köszönhetően meglévő partnerkapcsolatai nem sérülnek.
KAPCSOLAT

B2 Consequence Kft.
1253 Budapest, Pf.: 94.
Tel: +36 (1) 5100 900
Fax: +36 (1) 5100 901
E-mail: behajtas@consequence.hu

 
Amennyiben a számsor nem olvasható, kattintson rá az újrarendezéshez.
^
TÉRKÉP

Országos Hátralékkezelési Központ
1013 Budapest, Pauler utca 11.

Ügyfélszolgálat:
Hétfő-Péntek: 
8:00-19:00
 
Consequence Europe Magyarország Kft.
CÍMKÉK

kiszervezés beszedés elmaradás felelősség hátralék kezes kötelezett late nemzetközi perképviselet skip tracing érvényesítés ügyféllátogató adóstárs b2c early eljárás eur felkeresés felkeresői felszámolás fizetési hálózat iroda jogi költségátalány meghagyás puha sikerdíj soft személyes végrehajtás ügyvédi contact 301/a b2b díjhátralék díjtartozás hitel kamat késedelmi outsourcing ptk pénz számlatartozás tartozás consequence call cashflow debt fmh kintlévőség követelés követeléskezelés számla adósság center behajtás collection
Tartalom betöltése...