E-mailt küldök Visszahívást kérek
     
Adósoknak

  • A Ptk. 6:155. § alapján a vállalatközi követelések esetében a 2014. március 15-e után kötött szerződések, illetve az ezután létrejövő teljesítések pénzügyi kiegyenlítésének késedelme esetén a Ptk. 6:155. § alapján a kötelezett a késedelmes összeg és a késedelmi kamat összegén felül 40 eurónak megfelelő összegű késedelmi költségátalány megfizetésére köteles.
  • A végrehajtási eljárás helyett, vagy sikertelen végrehajtási eljárás esetén az 1991.évi XLIL. törvény értelmében az Adós ellen felszámolási eljárás indítható. Jogerős végzés esetén a bíróság felszámolót rendel ki az Adóshoz, és a felszámolás megkezdésének ténye megjelenik a Cégközlönyben. A felszámolás kezdő időpontjában a gazdálkodó szervezet valamennyi tartozása egyszerre esedékessé válik, és minden kamat, és eljárási költség megfizetése érvényesíthető.
Felszólító levelet kapott tőlünk?
Amennyiben szolgáltatója Ön felé jogszerű követelést támaszt, az Ön érdeke is azt minél hamarabb rendezni.
Ügykezelőink célja, hogy Ön a tartozását a lehető legjobb feltételek mellett rendezhesse.

 
Kik vagyunk,
mivel foglalkozunk?
A B2 Consequence Kft. hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő követeléskezelő vállalata. Célunk a késedelembe esett számlák rendezése, oly módon, hogy Megbízóink és Ügyfeleik jó viszonya megmaradjon.
Ügyfelei késve
fizetnek Önnek?
A B2 Consequence Kft. segít a követelések hatékony behajtásában, miközben humánus irányelveinek köszönhetően meglévő partnerkapcsolatai nem sérülnek.
KAPCSOLAT

B2 Consequence Kft.
1253 Budapest, Pf.: 94.
Tel: +36 (1) 5100 900
Fax: +36 (1) 5100 901
E-mail: behajtas@consequence.hu

 
Amennyiben a számsor nem olvasható, kattintson rá az újrarendezéshez.
^
TÉRKÉP

Országos Hátralékkezelési Központ
1013 Budapest, Pauler utca 11.

Ügyfélszolgálat:
Hétfő-Péntek: 
8:00-19:00
 
Consequence Europe Magyarország Kft.
CÍMKÉK

kiszervezés beszedés elmaradás felelősség hátralék kezes kötelezett late nemzetközi perképviselet skip tracing érvényesítés ügyféllátogató adóstárs b2c early eljárás eur felkeresés felkeresői felszámolás fizetési hálózat iroda jogi költségátalány meghagyás puha sikerdíj soft személyes végrehajtás ügyvédi contact 301/a b2b díjhátralék díjtartozás hitel kamat késedelmi outsourcing ptk pénz számlatartozás tartozás consequence call cashflow debt fmh kintlévőség követelés követeléskezelés számla adósság center behajtás collection
Tartalom betöltése...