E-mailt küldök Visszahívást kérek
     
Magunkról

Minden lépésünk az érvényes jogszabályok és etikai normák szigorú betartása mellett történik. Soha nem lépünk túl a követeléskezelés törvényes keretein, ennek még a látszatát is kerüljük!
Tartózkodunk az erőszakos, zaklató és félrevezető magatartásoktól. Ügyintézőink fellépésük során nem alkalmaznak pszichikai nyomást.
 
Az adósokat megkereshetjük levélben (postai vagy elektronikus úton), telefonon (hívással vagy sms-ben) vagy személyesen is.
Ilyenkor mindig udvarias hangnemet használunk, nem kommunikálunk agresszíven vagy fenyegetően, illetve kérés esetén csak előre leegyeztetett időpontban telefonálunk!
 
Időzítést tekintve késő este és pihenő időszakban (hétvége, ünnepnapok) nem létesítünk kapcsolatot. Ezáltal is tartjuk magunkat a tevékenység végzése során az általunk képviselt értékekhez.
Alapvetően megegyezésre törekszünk az adósokkal és célunk, hogy segítsük őket fizetési nehézségeik leküzdésében.
 
Kapcsolatfelvétel során minden alkalommal azonosítjuk magunkat és az adóst is.
Adósaink személyiségi jogait minden körülmények között tiszteletben tartjuk. Minden tudomásunkra jutott adatot és információt bizalmasan kezelünk, adminisztrációnkat a legnagyobb körültekintéssel végezzük. Egyebek mellett engedélyezett és nyilvántartott adatkezelők vagyunk – adatkezelési azonosítónk: 879-0001.
Felszólító levelet kapott tőlünk?
Amennyiben szolgáltatója Ön felé jogszerű követelést támaszt, az Ön érdeke is azt minél hamarabb rendezni.
Ügykezelőink célja, hogy Ön a tartozását a lehető legjobb feltételek mellett rendezhesse.

 
Kik vagyunk,
mivel foglalkozunk?
A B2 Consequence Kft. hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő követeléskezelő vállalata. Célunk a késedelembe esett számlák rendezése, oly módon, hogy Megbízóink és Ügyfeleik jó viszonya megmaradjon.
Ügyfelei késve
fizetnek Önnek?
A B2 Consequence Kft. segít a követelések hatékony behajtásában, miközben humánus irányelveinek köszönhetően meglévő partnerkapcsolatai nem sérülnek.
KAPCSOLAT

B2 Consequence Kft.
1253 Budapest, Pf.: 94.
Tel: +36 (1) 5100 900
Fax: +36 (1) 5100 901
E-mail: behajtas@consequence.hu

 
Amennyiben a számsor nem olvasható, kattintson rá az újrarendezéshez.
^
TÉRKÉP

Országos Hátralékkezelési Központ
1013 Budapest, Pauler utca 11.

Ügyfélszolgálat:
Hétfő-Péntek: 
8:00-19:00
 
Consequence Europe Magyarország Kft.
CÍMKÉK

kiszervezés beszedés elmaradás felelősség hátralék kezes kötelezett late nemzetközi perképviselet skip tracing érvényesítés ügyféllátogató adóstárs b2c early eljárás eur felkeresés felkeresői felszámolás fizetési hálózat iroda jogi költségátalány meghagyás puha sikerdíj soft személyes végrehajtás ügyvédi contact 301/a b2b díjhátralék díjtartozás hitel kamat késedelmi outsourcing ptk pénz számlatartozás tartozás consequence call cashflow debt fmh kintlévőség követelés követeléskezelés számla adósság center behajtás collection
Tartalom betöltése...