E-mailt küldök Visszahívást kérek
     
Szolgáltatások

Legal Collection


Jogi képviselet szolgáltatásunk azon követelések kezelését foglalja magában, amelyek érvényesítése adminisztratív behajtási folyamat által nem valósult meg. Ilyen esetekben a követelés érvényesítéséhez a rendelkezésre álló eszközök körét bővítve, jogi úton történő behajtást javasolunk.
 
A szolgáltatás során az adóst fizetési meghagyásos eljárás keretén belül szólítjuk fel a tartozás megfizetésére. A fizetési meghagyás jogerőssé válása után egy köztes soft collection lépésként ismét felszólító levelet küldünk az adósnak, melyben már a fizetési meghagyás díjával növekedett összeget követeljük tőle. Amennyiben fizetési kötelezettségének ezután sem tesz eleget, peres eljárás útján érvényesítjük a követelést. Ha ennek ellenére nem történik befizetés, úgy a Megbízó jóváhagyásával a jogerős végzés értelmében végrehajtási eljárást indítunk az adóssal szemben.
 
Peres részlegünk nagy tapasztalattal és szakosodott ügyvédekkel biztosítja a kintlévőségek befolyásáért végzett eredményes munkát, melyet az ügyvédeknél és klasszikus ügyvédi irodáknál kedvezőbb díjazással, akár tisztán sikerdíjas konstrukcióban végzünk el. Az eljárás során felmerülő illetékek a kötelezettet terhelik, melyeket a Megbízónak kell megfinanszírozni, de ezeket a kötelezettől visszaköveteljük.
 
A jogi úton történő kezelés költséges, de hatásos módja a követelés behajtásának. Tapasztalataink szerint ugyanakkor az ügyfelek fizetési szokásait nagymértékben javítja, ugyanis a konzekvensen végigvitt érvényesítés gyakorlata nem csak az adós ügyfelet, hanem a többi partnert is időben történő kifizetésre sarkallja.


Részletes ajánlat kidolgozásához, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a salesteam@consequence.hu e-mail címen!
Felszólító levelet kapott tőlünk?
Amennyiben szolgáltatója Ön felé jogszerű követelést támaszt, az Ön érdeke is azt minél hamarabb rendezni.
Ügykezelőink célja, hogy Ön a tartozását a lehető legjobb feltételek mellett rendezhesse.

 
Kik vagyunk,
mivel foglalkozunk?
A B2 Consequence Kft. hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő követeléskezelő vállalata. Célunk a késedelembe esett számlák rendezése, oly módon, hogy Megbízóink és Ügyfeleik jó viszonya megmaradjon.
Ügyfelei késve
fizetnek Önnek?
A B2 Consequence Kft. segít a követelések hatékony behajtásában, miközben humánus irányelveinek köszönhetően meglévő partnerkapcsolatai nem sérülnek.
KAPCSOLAT

B2 Consequence Kft.
1253 Budapest, Pf.: 94.
Tel: +36 (1) 5100 900
Fax: +36 (1) 5100 901
E-mail: behajtas@consequence.hu

 
Amennyiben a számsor nem olvasható, kattintson rá az újrarendezéshez.
^
TÉRKÉP

Országos Hátralékkezelési Központ
1013 Budapest, Pauler utca 11.

Ügyfélszolgálat:
Hétfő-Péntek: 
8:00-19:00
 
Consequence Europe Magyarország Kft.
CÍMKÉK

kiszervezés beszedés elmaradás felelősség hátralék kezes kötelezett late nemzetközi perképviselet skip tracing érvényesítés ügyféllátogató adóstárs b2c early eljárás eur felkeresés felkeresői felszámolás fizetési hálózat iroda jogi költségátalány meghagyás puha sikerdíj soft személyes végrehajtás ügyvédi contact 301/a b2b díjhátralék díjtartozás hitel kamat késedelmi outsourcing ptk pénz számlatartozás tartozás consequence call cashflow debt fmh kintlévőség követelés követeléskezelés számla adósság center behajtás collection
Tartalom betöltése...