E-mailt küldök Visszahívást kérek
     
HitelezőknekAz ön cégének is problémát okoznak a kiegyenlítetlen számlák?

Szeretné, ha ezekkel nem az Ön cége kapacitását kötnék le?

Szeretné, ha követelései minél hamarabb befolynának?


A Consequence Europe Magyarország Kft. a pénzügyi szektor egyik legdinamikusabban fejlődő, követeléskezelésre szakosodott vállalata. Infrastrukturális hátterünk, tapasztalatunk, szakembereink, és Megbízó-orientált szemléletünk teszi lehetővé, hogy az utóbbi néhány évet tekintve cégünk folyamatosan megduplázza főbb mérőszámait, úgy, mint megbízói számát, a kezelt követelések volumenét, valamint a portfolió összértékét.
 
Cégünk 20 éves európai tapasztalattal rendelkezik, és több mint 10 éve segíti a magyarországi vállalkozások kintlévőségeinek felszámolását. Ez idő alatt lehetőségünk nyílt szinte minden szektor követeléseinek sajátosságait megismerni.
 
Célunk a követeléskezelési piac legeredményesebb szereplőjévé válni! Ezt az elérhető legmagasabb sikeresség teljesítése, az árak versenyképes szinten tartása, és a Megbízóinkkal való azonosulás által szeretnénk megvalósítani. Az eddigi visszajelzések és eredmények alapján, jó úton haladunk kitűzött célunk felé.
 
Megbízóink köre a legkülönfélébb területek jogi, gazdasági és üzleti ismeretét kívánja meg tőlünk. Ezt minden Megbízónk esetében az Ő általa képviselt terület széleskörű előtanulmányozásával, és az ügykezelők oktatásával sajátítjuk el.
 
Ügykezelőink közel 2/3-a felsőfokú végzettséggel rendelkezik, és egy átfogó oktatás után 100 %-os teszt-megfeleléssel kezdhetik meg a munkavégzést, mely során a későbbiekben is folyamatos tréningek és tesztek segítik felmérni és javítani hatékonyságukat.
 
Minden munkatársunk sikerességi statisztikáink által mért rendszer alapján végzi munkáját, ezáltal kollégáink megfelelően motiváltak, és eredményorientált szemlélettel tekintenek a projektekre.

A hatékony ügykezelést a stabil és korszerű infrastrukturális háttér szavatolja: Könnyen paraméterezhető behajtási szoftver; a legmodernebb call center technológia; az igényeknek megfelelően kialakított, és folyamatosan fejlesztett eszközök biztosítják a gyors és pontos adminisztrációt.

Szolgáltatási portfóliónkról részletesen tájékozódhat a Szolgáltatások menüpont alatt.

Részletes ajánlat kidolgozásához, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a salesteam@consequence.hu e-mail címen!
 
Felszólító levelet kapott tőlünk?
Amennyiben szolgáltatója Ön felé jogszerű követelést támaszt, az Ön érdeke is azt minél hamarabb rendezni.
Ügykezelőink célja, hogy Ön a tartozását a lehető legjobb feltételek mellett rendezhesse.

 
Kik vagyunk,
mivel foglalkozunk?
A B2 Consequence Kft. hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő követeléskezelő vállalata. Célunk a késedelembe esett számlák rendezése, oly módon, hogy Megbízóink és Ügyfeleik jó viszonya megmaradjon.
Ügyfelei késve
fizetnek Önnek?
A B2 Consequence Kft. segít a követelések hatékony behajtásában, miközben humánus irányelveinek köszönhetően meglévő partnerkapcsolatai nem sérülnek.
KAPCSOLAT

B2 Consequence Kft.
1253 Budapest, Pf.: 94.
Tel: +36 (1) 5100 900
Fax: +36 (1) 5100 901
E-mail: behajtas@consequence.hu

 
Amennyiben a számsor nem olvasható, kattintson rá az újrarendezéshez.
^
TÉRKÉP

Országos Hátralékkezelési Központ
1013 Budapest, Pauler utca 11.

Ügyfélszolgálat:
Hétfő-Péntek: 
8:00-19:00
 
Consequence Europe Magyarország Kft.
CÍMKÉK

kiszervezés beszedés elmaradás felelősség hátralék kezes kötelezett late nemzetközi perképviselet skip tracing érvényesítés ügyféllátogató adóstárs b2c early eljárás eur felkeresés felkeresői felszámolás fizetési hálózat iroda jogi költségátalány meghagyás puha sikerdíj soft személyes végrehajtás ügyvédi contact 301/a b2b díjhátralék díjtartozás hitel kamat késedelmi outsourcing ptk pénz számlatartozás tartozás consequence call cashflow debt fmh kintlévőség követelés követeléskezelés számla adósság center behajtás collection
Tartalom betöltése...