E-mailt küldök Visszahívást kérek
     
Szolgáltatások

Soft Collection


Követeléskezelési szolgáltatásunk a Megbízó belső behajtási folyamatára épülő, azt kiegészítő folyamat, mely során a késedelembe esett ügyfelek hátralékát úgynevezett mediátori szerepkörben kíséreljük meg behajtani, és az ügyfeleket reaktiválni rendszeresen fizető partnerként.
 
A szolgáltatás részeként fizetési felszólításokat küldünk az adós részére postai, valamint elektronikus úton; telefonos tárgyalások során derítünk fényt az elmaradás okára, és egyeztetjük a fizetés módját; eközben emlékeztető SMS-ekkel hívjuk fel az adós figyelmét a tartozás rendezésére; továbbá, amennyiben szükséges, az adóst székhelyén is felkeressük és személyes konzultáció által ösztönözzük a fizetésre.

Soft Collection szolgáltatásunkat asszertív módon végezzük, vagyis az adóssal szemben udvarias, üzleties módon zajlik a kommunikáció, ugyanakkor határozott és következetes módon tárgyalunk vele a hátralék rendezését illetően. Ez a fajta szemlélet, és tevékenységi mód az egyik olyan tényező, ami megkülönböztet minket versenytársainktól: Célunk a tartozás rendezése, mindemellett úgy járunk el az ügyféllel szemben, mint ahogyan azt Megbízónk is tenné.
 
Díjazásunk úgynevezett „No cure, no fee!” módszeren alapul; tehát csakis abban az esetben illet minket díj a tevékenység után, ha az eredménnyel járt. Ezáltal szolgáltatásunk kockázatmentes és cash flow - barát szűrőként járul hozzá a vállalkozások számlaköveteléseinek problémamentes érvényesítéséhez.
 
Az Európai Uniós normákhoz, valamint a hazai törvényi környezethez teljes mértékben alkalmazkodó díjazási struktúránk segítségével a behajtási költség akár teljes mértékig az adósra terhelhető. Ez a fajta szisztéma nem csak 0 Ft-os behajtást tesz lehetővé a Megbízó számára, de az ügyfelek fizetési morálját is nagymértékben javítja – így a jelenlegi kintlévőség állomány csökkenése mellett a jövőbeni tartozások kialakulásának nagy része is megakadályozható.


Részletes ajánlat kidolgozásához, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a salesteam@consequence.hu e-mail címen!
Felszólító levelet kapott tőlünk?
Amennyiben szolgáltatója Ön felé jogszerű követelést támaszt, az Ön érdeke is azt minél hamarabb rendezni.
Ügykezelőink célja, hogy Ön a tartozását a lehető legjobb feltételek mellett rendezhesse.

 
Kik vagyunk,
mivel foglalkozunk?
A B2 Consequence Kft. hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő követeléskezelő vállalata. Célunk a késedelembe esett számlák rendezése, oly módon, hogy Megbízóink és Ügyfeleik jó viszonya megmaradjon.
Ügyfelei késve
fizetnek Önnek?
A B2 Consequence Kft. segít a követelések hatékony behajtásában, miközben humánus irányelveinek köszönhetően meglévő partnerkapcsolatai nem sérülnek.
KAPCSOLAT

B2 Consequence Kft.
1253 Budapest, Pf.: 94.
Tel: +36 (1) 5100 900
Fax: +36 (1) 5100 901
E-mail: behajtas@consequence.hu

 
Amennyiben a számsor nem olvasható, kattintson rá az újrarendezéshez.
^
TÉRKÉP

Országos Hátralékkezelési Központ
1013 Budapest, Pauler utca 11.

Ügyfélszolgálat:
Hétfő-Péntek: 
8:00-19:00
 
Consequence Europe Magyarország Kft.
CÍMKÉK

kiszervezés beszedés elmaradás felelősség hátralék kezes kötelezett late nemzetközi perképviselet skip tracing érvényesítés ügyféllátogató adóstárs b2c early eljárás eur felkeresés felkeresői felszámolás fizetési hálózat iroda jogi költségátalány meghagyás puha sikerdíj soft személyes végrehajtás ügyvédi contact 301/a b2b díjhátralék díjtartozás hitel kamat késedelmi outsourcing ptk pénz számlatartozás tartozás consequence call cashflow debt fmh kintlévőség követelés követeléskezelés számla adósság center behajtás collection
Tartalom betöltése...